Presidentbrevet

lördag 1 juli 2023

Michael Öjermo

Vår trevliga klubb Täby Attunda Rotaryklubb "TARK" är ett levande exempel på osjälviskt tjänande: medlemmarna engagerar sig i både styrelsearbete, klubbaktiviteter, sociala event, insamlingar, och projekt.

Att ta vid som klubbpresident är ärofyllt och utmanande, särskilt mot bakgrund av de många duktiga tidigare presidenterna, men tack vare en mycket bra styrelsesammansättning känner jag stor tillförsikt. Det kommer blir ett bra verksamhetsår med bland annat minst 30 trevliga luncher med spännande gästföreläsare, och fortsatt stöd till Täby Kvinnojour, Rotary Doctors, Rotarys Årliga Fond, Solvatten, ungdomsutbyten, kalas och mycket mer. 

Vår klubb är en av tre Rotaryklubbar i Täby och träffas varje måndag för lunchmöte med föredrag på Triften på Enebybergs gård kl. 12.00 - 13.30. Vill du ha ytterligare information om Rotary och vår verksamhet? Tveka inte att höra av dig. Kom med som gäst ett par måndagar och om detta internationella yrkesnätverk med mer än en miljon medlemmar är rätt för dig, och du är rätt för oss, så är du varmt välkommen som medlem. Tillsammans är vi sTARKa lokalt och globalt - och bidrar till hållbar utveckling. 

Michael Öjermo
President Täby Attunda Rotaryklubb 1 juli 2023 till 30 juni 2024

Välkommen till Täby-Attunda Rotaryklubb!